Serviciile Noastre

Organizare

Organizăm evenimente cu caracter medical cu o experiență acumulată pe parcursul ultimilor 5 ani și peste 20 conferințe medicale. Personalul nostru este specializat în:

- design (invitații, programe, prezentări, filmări, foto, spoturi, machete, etc) și web-design (site, soluții on-line de înscriere, bannere, etc);

- campanii publicitare media, on-line, out-door, in-door, on-spot;

- asigurarea vizibilității în media locală, regională și națională, concepție comunicate de presă, inițiere interviuri, materiale de prezentare a evenimentului și a principalilor invitați;

- inițiere documentație specifică (parteneri, sponsori, autorități, puncte EMC, etc);

- contactare, contractare și management relație sponsori;

- contactare, contractare și management participanți;

- soluții logistică (echipamente medicale, standuri publicitare, asigurare utilități);

- programări plecări/sosiri, transferuri, cazări;

- programe sociale/ program timp liber;

- consultanță în cadrul evenimentelor, înainte de acestea și feedback ulterior.

Relații Publice (PR)

Ne mândrim cu o experiență vastă în domeniu, acumulată în cursul anilor și nu în ultimul rând oferind mereu servicii high-end în pas cu cerința pieței. Cum spune și sloganul nostru “your image, our passion”, totalitatea energiei și atenției noastre se antrenează pentru a crea cele mai bune rezultate și a atinge targeturi înalte.

Parteneri
Agenția de publicitate All Cris funcționează din 2004 și de-a lungul timpului a colaborat cu zeci de companii locale, naționale și multinaționale. Partenerii actuali ai All Cris sunt:
© 2016 ScrollMe Pro | ScrollMe by AccessPress Themes