Szolgáltatásaink

Szervezés

Egészségügyi és orvostudományi rendezvények szervezésében 5 éves tapasztalatot halmoztunk fel, több mint 20 konferenciát és szakmai fórumot bonyolítottunk le.

Amihez értünk: design (meghívók, program, bemutatók, filmezett promóciós és dokumentációs anyagok, fotó, nyomtatott reklámok) és web-design (honlap, internetes iratkozás a nemzetközi konferenciákon a külföldi résztvevők számára, bannerek, stb.)

- médiakampányok: on-line, out-door, in-door, on-spot;

- Megjelenés helyi, regionális és országos felületeken; sajtókommunikációs tanácsadás; prezentációk előkészítése;

- szakmaspecifikus dokumentáció előkészítése: (partnerek, szponzorok, hatóságok, EMC pontok, stb);

- kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás a szponzorokkal;

-  kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás a résztvevőkkel;

- logosztikai megoldások (orvostechnikai berendezések elhelyezése, ezek biztosítása, reklámstandok és egyéb infrastruktúra);

-  érkezések – távozások menedzselése, repülőtéri szállítás, szállás;

- szabadidős programok szervezése;

- tanácsadás a rendezvény, előtt, alatt és után, illetve hatáselemzés;

Közkapcsolatok (PR)

Örömünkre szolgál, hogy sokéves tapasztalatot sikerült felhalmoznunk, megoldásainkat nemcsak az ügyfél igényei, hanem az uralkodó társadalmi jelenségek és az aktuális piaci helyzet összefésült jellemzőire építjük. Ahogy jelmondatunk is összegzi: “your image, our passion”, azaz “Az ön imidzse a mi szenvedélyünk” - alkotói kreativitásunkat arra fordítjuk, hogy elérjük a kitűzött célokat.

Partnerek
Az AllCris reklámügynökség 2004 óta működik, több tíz helyi, országos és nemzetközi nagyvállalatot mondhatunk partnerünknek, akik referenciául szolgálhatnak munkánkról. Az All Cris Jelenleg együttműködik:
© 2016 ScrollMe Pro | ScrollMe by AccessPress Themes